Dapatkan bantal busa memori untuk keselesaan maksimum daripada Gaias Home!

by Starry

Jan 18 2022

Bantal busa memori boleh menjadi kawan baik anda jika anda mempunyai masalah leher dan sering bergelut untuk mencari posisi tidur yang selesa. Penebat kusyen reaktif haba memastikan bahawa buih membentuk dirinya kepada kelengkungan leher dan kepala, menawarkan sokongan maksimum semasa anda tidur. Bantal memori mengekalkan bentuknya lebih lama berbanding dengan bantal biasa. Mereka juga menawarkan manfaat kesihatan seperti:

 • Penjajaran tulang belakang yang lebih baik
 • Kurangkan titik tekanan
 • Hypoallergenic dan higienis
 • Lebih tahan lama
 • Menawarkan sokongan dan kontur yang unggul
 • Mudah dijaga
 • Sesuai untuk semua posisi tidur
 • Benarkan badan anda berehat

Gaias Home ialah kedai sehenti untuk peralatan tempat tidur berkualiti

Gaias Home menawarkan produk yang boleh mengubah bilik tidur anda menjadi bilik hotel yang selesa dan mewah yang anda suka. Butiran buatan tangan digabungkan dengan bahan berkualiti tinggi menjadikan produk mereka menonjol. Diperolehi daripada 100% kapas organik terbaik dan ditenun menggunakan proses yang inovatif, setiap bahagian disiapkan dengan tangan untuk kesempurnaan. Jika anda telah mencari bantal busa memori yang bersih untuk menjadi teman anda di atas katil, maka kedai ini adalah untuk anda.

Produk yang terdapat di Gaias Home

Gaias Home membawa produk berkualiti premium dalam kategori ini:

 • Lembaran
 • Bantal
 • Selimut/Kuilt
 • Perjalanan & aksesori
 • Tirai

Gaias mengeluarkan produk premiumnya dengan bahan berkualiti tinggi sambil memastikan kualiti terbaik dengan pemeriksaan kualiti yang ketat. Pasukan di Gaias sangat percaya dalam menjadikan kualiti unggul lebih mudah diakses oleh orang ramai. Mereka mencabar nilai tradisional yang menganggap sesuatu produk itu bagus berdasarkan harganya yang tinggi dan bukannya kualiti. Nilai ini membezakannya daripada pengeluar lain dan juga ditunjukkan dalam rangkaian produk premium mereka.

Bantal busa memori di Gaias Home

Jika anda masih tertanya-tanya apa itu bantal busa memori atau cara menggunakan bantal busa memori, bahagian ini akan menghapuskan semua keraguan anda. Ia adalah bantal boleh laras yang mengikut kontur leher anda sambil mengekalkan bentuknya. Sesetengah orang lebih suka buih lateks kerana masa tindak balasnya yang lebih pantas. Namun, jika anda mahukan sokongan mampatan dalam, pengasingan gerakan dan masa tindak balas yang lebih perlahan, maka busa memori adalah pemenang yang jelas dalam perbahasan bantal busa lateks vs. busa memori. Mari lihat apa yang menjadikan bantal memori di Gaias Home istimewa.

 1. Ia gebu dan menyokong.

Bantal busa memori mengekalkan bentuknya sepanjang malam supaya leher anda menerima sokongan maksimum. Ia mempunyai gabungan unik isian gentian poli dan memori sel terbuka yang menjadikan bantal busa memori Gaias lebih fleksibel, membolehkan anda membentuknya mengikut cara yang anda mahukan, dan ia kekal seperti itu semasa anda tidur.

 1. Sampulnya

Busa memori Gaias Home mempunyai penutup yang sangat lembut dengan jahitan heksagon khasnya yang kelihatan dan terasa mewah. Sarungnya mempunyai zip yang berguna apabila anda ingin mencucinya. Bantal dialas dengan selesa dengan lengan dalaman yang halus yang mengandungi isinya apabila anda menanggalkan sarungnya.

 1. Isi

Bantal busa memori mengandungi gabungan sempurna mikrofiber dan busa memori yang menawarkan keselesaan dan sokongan optimum. Busa memori diperakui oleh CertiPUR-US® dan GREENGUARD Gold dan mempunyai pelepasan kimia yang minimum.

Lebih lanjut mengenai Gaias Home

Pasukan di Gaias Home berusaha untuk menyampaikan produk berkualiti tinggi pada harga yang kos efektif. Memandangkan semua produk dikeluarkan di kilang Gaias, proses lanjutan dan pemeriksaan ketat menjamin kualiti premium. Kilang Gaias juga merupakan pengeluar jenama Gaias Home. Setiap produk dibuat di bawah pengawasan ketat di kemudahan menggunakan produk berkualiti tinggi dan reka bentuk asli. Menyedari peluang dan potensi e-dagang, Gaias Home mengembangkan syarikatnya menggunakan strategi e-niaga. Akibatnya, mereka boleh mengurangkan kos operasi dan masalah saluran mereka. Manfaat penjimatan ini akhirnya disalurkan kepada pelanggan mereka dalam bentuk harga yang berpatutan. Pasukan di Gaias menyasarkan untuk menjadikan kehidupan berkualiti lebih mudah diakses oleh penggunanya. Gaias Home telah bekerjasama dengan syarikat terkemuka seperti MujX, dan SemsonitX untuk membawa produk berkualiti tinggi kepada pelanggannya.

Gaias Home dan Atome

Atome ialah aplikasi ‘beli sekarang, bayar kemudian‘ yang membolehkan anda membahagikan pembelian anda daripada peniaganya kepada tiga pembayaran bulanan tanpa faedah. Atome tidak mempunyai yuran perkhidmatan atau caj faedah, dan anda boleh membuat akaun serta-merta. Atome mempunyai sembilan kemudahan di seluruh dunia, dengan ibu pejabat korporat di Singapura. Atome membantu anda mengurus kewangan anda dengan lebih baik dengan menawarkan pelbagai pelan pembayaran. Untuk membatalkan pembelian anda daripada pedagang Atome, hanya imbas kod QR atau pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda (semasa pembayaran), dan anda selesai. Dapatkan apl sekarang dan bahagikan pembelian anda daripada Gaias Home kepada tiga pembayaran! Ketahui lebih lanjut tentang Atome dan peniaganya: https://www.atome.my/.

Dapatkan bantal busa memori Gaias Home menggunakan Atome

 1. Pada masa daftar keluar, pilih Atome sebagai pilihan pembayaran pilihan anda.
 2. Jika anda mempunyai akaun dengan Atome, masukkan butiran akaun anda.
 3. Bayar satu pertiga daripada jumlah bil dan terakru jumlah baki untuk dua bulan berikutnya.

Fikiran akhir

Apa yang lebih baik daripada tidur yang nyenyak? Gaias Home mempunyai pelbagai jenis peralatan tempat tidur berkualiti premium, termasuk bantal busa memori yang menambah keselesaan dan ketenangan kepada rutin tidur anda. Buat pembelian anda sekarang dan bayar dengan pelan pembayaran bulanan tanpa faedah Atome.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.