Dapatkan minyak wangi SaSa untuk menaikkan mood anda!

by Starry

Jan 18 2022

Koleksi minyak wangi SaSa membawa pelbagai jenis, menawarkan pilihan yang pasti meningkatkan keyakinan anda dan menaikkan mood anda. SaSa Malaysia ialah salah satu syarikat jualan kosmetik terbesar di Asia yang menawarkan produk berkualiti tinggi yang berkaitan dengan penjagaan kulit, pewangi, penjagaan rambut, solek, penjagaan badan dan suplemen kesihatan.

SaSa telah membuktikan konsep “kedai khusus kosmetik sehenti” dengan lebih daripada 700 jenama di bawah naungannya, termasuk 180 jenama sendiri dan jenama antarabangsa eksklusif yang lain.

Kedai dalam talian SaSa Malaysia: Rumah jenama

Kedai dalam talian SaSa penuh dengan pilihan hebat untuk pelanggannya. Sama ada anda seorang pencinta solek atau suri rumah yang bersemangat, anda pasti akan menemui sesuatu yang menakjubkan untuk diri anda sendiri. Anda akan menemui pelbagai produk di kedai dalam talian SaSa Malaysia, termasuk:

 • Penjagaan kulit
 • Penjagaan matahari
 • Penjagaan rambut
 • solek
 • Wangian
 • Peralatan elektronik
 • Penjagaan diri
 • Produk mandian
 • Aksesori
 • Kesihatan dan kecergasan

Jika anda penggemar minyak wangi SaSa, maka anda telah datang ke tempat yang betul. Teruskan dan semak pelbagai jenis minyak wangi yang dipaparkan di cawangan SaSa Malaysia.

Meneroka apa yang ditawarkan oleh SaSa Malaysia dalam Fragrance

Apabila ia datang untuk memilih wangian, satu-satunya kualiti yang kami atributkan kepada bau yang menakjubkan ialah keupayaannya untuk terus berbau harum sepanjang hari. Minyak wangi SaSa Malaysia menampilkan wangian yang meningkatkan mood anda, bertindak sebagai afrodisiak dan membangkitkan kenangan indah. SaSa Malaysia menawarkan pelbagai jenis produk di bawah kategori wangian.

 • Penyembur badan
 • Cologne
 • Eau De Perfume
 • Eau De Toilette

Anda boleh menemui jenama popular seperti Chloe, Dunhill, Hugo Boss dan Kate Spade di kedai dalam talian SaSa Malaysia. Jom tengok beberapa minyak wangi yang boleh anda beli dari SaSa.

1. B.Blumarine EDP

Wangian bunga buah-buahan untuk wanita ini telah dilancarkan pada 2019. Marie Salamagne mereka wangian ini dengan limau gedang merah jambu, cassis dan pir sebagai nota teratas. Nota jantung ialah mawar, melati, dan bunga semangat, manakala nota asasnya ialah cendana, cedar dan kasturi.

2. Jurulatih EDP

Haruman unik yang mewakili sikap bebas Coach. Baunya eksklusif, tulen dan sejuk, dengan nota atas daun raspberi, lada merah jambu dan pir. Minyak wangi ini mempunyai nota jantung mawar Turki, gardenia dan siklamen dengan nota asas suede musk dan cendana.

3. EDP Ikon Polis

Dilancarkan pada tahun 2016, minyak wangi ini adalah campuran lada merah jambu, bunga cengkih, buah pelaga dan buah pala. Lavender dan rosemary aromatik menambah ketagihannya, dengan nota asas nilam, cendana dan kasturi.

4. Kate Spade New York EDP

Haruman bunga buah-buahan untuk wanita ini adalah pelancaran segar dan baharu pada tahun 2020. Minyak wangi ini sangat menarik dengan nota atasan strawberi liar, bergamot, sitrus, nota tengah freesia dan mawar, serta nota asas daripada kasmeran dan.

5. Ambroxan

6. Montblanc Legend EDP

Wangian baharu untuk lelaki yang mempunyai daun bergamot dan violet sebagai nota atas dan oakmoss dan kulit sebagai nota asas. Wangian kulit ini telah dilancarkan pada tahun 2020.

7. Davidoff Run wild for her EDP

Haruman bunga buah-buahan untuk wanita dengan pistachio dan delima sebagai nota atas, melati di tengah dan bunga lili dalam nota asas.

Dunia SaSa Malaysia

SaSa Malaysia ialah sebahagian daripada SaSa International Holdings, sebuah syarikat kedai rangkaian yang berpangkalan di Hong Kong yang berurusan dalam kosmetik, penjagaan kulit, penjagaan diri, wangian, penjagaan rambut, produk penjagaan badan dan suplemen kesihatan dan kecantikan. Ia mempunyai ratusan jenama di bawah sayapnya, termasuk 180 jenama sendiri dan jenama antarabangsa premium yang lain.

Dengan lebih 230 kedai runcit di Malaysia, Hong Kong, Macau, Tanah Besar dan China, ia disenaraikan dalam kalangan syarikat “200 Best Under a Billion” di Asia pada tahun 2015. Syarikat itu adalah sebahagian daripada Indeks Hang Seng Composite SmallCap, FTSE World Siri Indeks, Indeks Hang Seng Small Cap (Boleh Dilabur), dan Siri Indeks MSCI. SaSa telah menjadi ahli konstituen Indeks Penanda Aras Kemampanan Korporat Hang Seng sejak 2011.

SaSa Malaysia dan Atome

Atome ialah aplikasi ‘beli sekarang bayar kemudian‘ yang membolehkan anda membahagikan pembelian anda daripada peniaganya kepada tiga pembayaran bulanan tanpa faedah. Atome tidak mempunyai yuran perkhidmatan atau caj faedah, dan anda boleh membuat akaun serta-merta. Atome mempunyai sembilan kemudahan di seluruh dunia, dengan ibu pejabat korporat di Singapura.

Atome membantu anda dalam mengurus kewangan anda dengan lebih baik dengan menawarkan pelbagai pelan pembayaran. Untuk membatalkan pembelian anda daripada pedagang Atome, cuma imbas kod QR atau pilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda (semasa pembayaran), dan anda selesai. Dapatkan aplikasinya sekarang dan bahagikan pembelian anda dari Sasa Malaysia kepada tiga pembayaran! Ketahui lebih lanjut tentang Atome dan pedagang rakan kongsinya.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Bagaimana cara membayar Minyak Wangi SaSa melalui Atome?

 • Apabila anda meneruskan daftar keluar, pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda.
 • Masukkan kelayakan log masuk Atome anda dan teruskan membayar jika anda adalah pengguna Atome berdaftar.
 • Jika anda pengguna Atome baharu, anda akan digesa untuk membuat akaun sebelum mendaftar keluar. Proses mencipta akaun dengan Atome adalah pantas dan mudah, dan akaun anda akan diluluskan dalam beberapa minit.
 • Bayar ansuran pertama bil anda dahulu. Pesanan anda akan diproses sebaik sahaja anda melengkapkan pembelian anda, dan bungkusan itu akan sampai kepada anda sebelum membuat dua pembayaran terakhir, yang akan dibuat 30 hari kemudian tanpa sebarang faedah.

Keputusan akhir

Jika anda masih memikirkan minyak wangi SaSa Malaysia kegemaran anda, sudah tiba masanya untuk membawanya pulang. Sama ada anda menikmati wangian buah-buahan atau rona tanah, pelbagai jenis minyak wangi SaSa mempunyai sesuatu untuk semua orang! Ingin mencari produk rawatan rambut terbaik dari SaSa? Baca terus untuk pilihan terbaik!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.