LILIT. | Menjadikan Kesederhanaan sebagai Trend Fesyen!

by jiatongma

Jun 27 2022

LILIT. jenama di Malaysia mereka bentuk pakaian yang memastikan kesopanan seseorang dengan cara kontemporari dan bergaya. Setiap orang ada citarasa dan LILIT masing-masing. mahu memberi anda ruang untuk memiliki apa yang anda suka! Melalui penggunaan fabrik berkualiti tinggi dan bernafas dalam warna yang kaya, LILIT. mereka bentuk pakaian solat dan pakaian yang menakjubkan yang mesti ada pada setiap wanita. Jenama ini ingin meningkatkan keyakinan anda dengan pakaian yang bergaya dan segar yang mempamerkan ketukangan yang luar biasa.

Lokasi

Anda boleh mencari LILIT. kedai di Malaysia di dua lokasi popular; G1-05, Ground Floor 1, KL East Mall, 823, Jalan Lingkaran Tengah 2, KL Timur, 53100 Kuala Lumpur, Malaysia, Kuala Lumpur, 53100 or at LG-8, Lower Ground Floor, IOI City Mall, Lebuh IRC, IOI Resort City, 62502 Putrajaya, Malaysia, Putrajaya, 62502.

Barisan produk

LILIT. Untuk wanita mempunyai koleksi pakaian solat, tikar, pakaian dan aksesori yang bergaya untuk anda pilih. Dalam artikel ini, kami akan menyenaraikan beberapa yang kami dapati sangat menarik.

Pakaian Sembahyang Satu Keping Ankara di Pewter

Barisan pakaian solat yang unik ini terdapat dalam pelbagai warna; bagaimanapun, bahagian dalam piuter adalah sejuk dan menenangkan. Satu keping Ankara diperbuat daripada bahan yang direka khas untuk memberikan anda pakaian solat yang paling selesa dan berfungsi. Kainnya ringan dan sesuai untuk melancong.

Ciri-ciri pakaian sembahyang ini termasuk ruang yang boleh diregangkan yang akan menyesuaikan di sekeliling wajah anda dengan selesa dan lengan yang mengembang yang anjal dan tidak terhad. Cuff bergaris mempunyai lubang ibu jari untuk membolehkan anda melakukan pelbagai gerakan dan pakaian itu juga mempunyai zip tengah untuk semua ibu yang menyusukan bayi mereka yang baru lahir. Diperbuat daripada material satin bertekstur, sembahyang ini memakai LILIT. adalah antara yang terbaik di pasaran.

Pakaian Sembahyang Dua Keping Doha dalam Dusty Mauve

Direka daripada material satin bertekstur ringan, pakaian sembahyang ini adalah item dua helai dengan bahagian atas termasuk poket sebelah kanan dan skirt yang boleh dilaraskan panjangnya. Apabila bercakap tentang saiz, anda tidak perlu risau; baju solat boleh muat sehingga saiz 5XL. Kain pakaian ini direka bentuk daripada tidak nipis; walau bagaimanapun, seluar dalam atau dalam di bawah pakaian sembahyang akan memberikan perlindungan tambahan. Sebagai tambahan kepada ciri-ciri ini, Doha dua keping juga dilengkapi dengan kantung!

Pakaian Sembahyang Bertekstur Sekeping Asmera dalam Krim

Atas permintaan ramai, sehelai Asmera juga boleh dipakai sebagai hoodie jika anda mahu. Hanya buka zip sehelai, dan anda akan mempunyai hoodie dan pakaian solat untuk diri anda sendiri. Pakaian ini juga dilengkapi dengan beg kantung dan bukaan muka yang boleh diregangkan. Terdapat dalam beberapa warna halus dan berani, krim adalah kegemaran peribadi kami.

Pakaian Sembahyang Sekeping Doha dalam Plum

Beli pakaian solat ini untuk mendapatkan pakaian yang selesa dan lembut untuk keperluan harian anda. Labuh depan dalam bahagian unik ini boleh dilipat di dalam di bahagian depan. Warna plum yang bersemangat adalah peningkatan halus pada warna yang biasanya anda pakai.

Fuji 2.0 Georgette Chiffon Hijab in Sashimi

Barisan tudung ini oleh LILIT. diperbuat daripada fabrik novel pilihan sendiri yang ringan namun akan menutupi setiap bahagian rambut anda dalam sebarang gaya pilihan anda. Setiap warna yang dipilih dalam barisan tudung ini diilhamkan oleh bandar tertentu di seluruh dunia, jadi sentiasa ada unsur sambungan ke tempat istimewa apabila anda memakai tudung dari garis unik ini.

Otak kreatif di sebalik LILIT. tahulah betapa susahnya nak iron tudung setiap hari. Oleh itu, syarikat itu mempunyai kepakaran dalam menghasilkan tudung yang tidak memerlukan banyak menyeterika setiap hari.

Nikaia Magnetic Triangle Chiffon Hijab in Taupe

Satu lagi tudung diperbuat daripada bahan yang akan memberikan anda banyak kelegaan. Anda tidak perlu menyeterika yang ini juga! Sifon bertekstur akan membuatkan anda sejuk dan selesa dengan cara yang paling bergaya. Yang ini ialah tudung segi tiga segera separa dengan magnet pada pembukaan di sekeliling fakta bahawa anda boleh melaraskan untuk pemperibadian maksimum.

Hijab Dalaman Tube California Dalam Toffee

Anda akan menerima pakej ini dalam LILIT. beg berzip. Diperbuat daripada material Lycra kapas bernafas, tudung ini bergaya dan bergaya seperti yang didatangkan. Tersedia dalam 12 warna, cuba sesuatu yang menyeronokkan dengan warna toffee yang unik.

Seperti namanya, selendang ini diilhamkan oleh bandar California yang indah. Cergas dan tidak menyesal, bandar ini adalah untuk sesiapa sahaja yang mahukan pengalaman dan perspektif baru dalam kehidupan!

Skirt Pensel Dipasang Bercetak dalam Lavender

Mencari skirt? LILIT. Mempunyai apa yang anda perlukan. Skirt cantik dalam lavender ini akan membuatkan anda terpesona. Dilapisi sepenuhnya dan diperbuat daripada bahan campuran kapas-poli yang tidak nipis, pakaian itu mempunyai siluet pemotongan tirus yang akan menyerlahkan bentuk kaki anda. Butiran berlipat di bahagian tengah belakang menambah unsur keseronokan. LILIT. Mengutamakan keselesaan anda paling; oleh itu, ikat pinggang belakang direka bentuk dengan cara ia akan meregang dan menyesuaikan diri dengan bentuk anda. Tapi skirt cantik dari LILIT ni. hari ini!

LILIT dan Atome

Pembeli, kami juga mempunyai kejutan untuk anda yang akan membuat pembelian di LILIT. semakin menggembirakan. Jenama itu kini bekerjasama dengan Atome, jenama beli-belah yang hadir untuk merevolusikan pasaran Malaysia selama-lamanya dengan tawaran uniknya. Beli-belah di mana-mana jenama rakan kongsi kami dan ubah semua matlamat anda menjadi realiti anda.

Lebih lanjut mengenai Atome

Atome ialah jenama beli-belah yang sangat menarik yang beribu pejabat di Singapura. Pada masa ini, kami bekerjasama dengan jenama yang menjual barangan mereka di 10 pasaran popular di Singapura, Taiwan, Indonesia, Malaysia, Hong Kong, Filipina, Thailand, Vietnam, Jepun dan tanah besar China. Atome mempunyai lebih 10,000 peniaga yang bekerjasama dengan jenama itu. Apl kami yang dilaksanakan dengan baik membolehkan anda membuat akaun tanpa sebarang helah atau sebarang syarat tambahan, caj tersembunyi atau yuran faedah!

Atome membolehkan anda membahagikan bil anda kepada 3 set yang munasabah dan pengguna apl kami juga akan dapat memanfaatkan tawaran yang unik dan berfaedah. Untuk pengguna pertama Atome MY: Pesanan pertama diskaun sehingga RM15!

Bagaimana untuk mendapatkan yang terbaik di LILIT dengan Atome

Perkhidmatan novel Atome membolehkan pembeli di mana-mana sahaja di dunia membeli item pilihan mereka pada harga yang sukar dipercayai! Untuk menggunakan aplikasi kami untuk pembelian anda di LILIT., anda hanya perlu mengikuti tiga langkah mudah ini:

  • Gunakan Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa membuat pembayaran apabila membeli dari kedai dalam talian MY LILIT., atau hanya imbas kod QR dalam kedai.
  • Buat akaun Atome baharu anda atau log masuk ke akaun Atome sedia ada anda.
  • Pilih untuk membayar dalam tiga pembayaran, dengan sebahagian daripada bil perlu dibayar serta-merta.
Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Gaya berpakaian dan apa yang anda pilih untuk dipakai sentiasa mengenai anda. Di LILIT. Anda boleh memilih mana-mana gaya yang anda suka daripada pelbagai pilihan sambil mengekalkan kesopanan anda. Cari pakaian yang paling menarik dalam warna yang halus dan segar serta tudung dan pakaian solat yang paling selesa untuk rutin harian anda.

Risau dengan kos? Biarkan Atome mengendalikan segala-galanya setelah anda memilih untuk membeli-belah dengan kami. Tawaran kami yang sangat mudah membolehkan anda menggunakan LILIT. perkhidmatan dengan membayar hanya satu pertiga daripada jumlah keseluruhan yang perlu dibayar pada masa pembayaran. Dengan cara ini, anda boleh membeli seberapa banyak tudung, pakaian dan sejadah yang anda mahu!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.