Cari tetikus Logitech yang betul untuk diri sendiri

by Starry

Jan 26 2022

Apabila menggunakan tetikus wayarles komputer memudahkan proses dengan banyak. Ingat tetikus sekolah lama yang perlu disambungkan dengan C.P.U. di belakang. Sebarang masalah dengan wayar atau port USB akan mengakibatkan penggantian tetikus. Terima kasih kepada tetikus Logitech baharu, anda tidak perlu risau lagi tentang masalah ini. Selain itu, beberapa tetikus wayarles bersambung melalui Bluetooth. Tetikus Bluetooth Logitech juga merupakan pilihan yang mudah untuk dipilih. Kedua-duanya mempunyai proses kerja yang hampir serupa. Sebaik sahaja ia disambungkan, ia disambungkan secara automatik setiap kali anda menghidupkan komputer/komputer riba anda. Tetikus permainan Logitech juga patut dicuba.

Bagaimana tetikus wayarles berfungsi?

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana tetikus wayarles berfungsi? Nah, tidak ada sains roket di dalamnya. Komputer mempunyai penerima radio terbina dalam dalam cakera keras dan menerima semua isyarat radio apabila diberikan. Jadi apabila tetikus wayarles telah disambungkan, tetikus wayarles menghantar isyarat radio kepada penerima, yang menukar mesej kepada kod dan membolehkan komputer membacanya, dan kursor tetikus bergerak. Semua ini berlaku dalam nanosaat.

Tetikus Logitech terbaik tersedia di Machines

Mari kita lihat tetikus wayarles Logitech yang tersedia di Machines untuk memudahkan anda.

  • Logitech MX Anywhere 3 untuk Tetikus Wayarles Lanjutan Mac

Seperti namanya, ia dibuat untuk Mac dan IPad. Anda boleh menggunakan Logitech MX di mana-mana sahaja. Tidak kira sama ada anda berada di rumah, kafe atau pejabat. Bentuknya direka dengan cara yang tidak akan membiarkan tapak tangan anda letih. Kini anda boleh bekerja berjam-jam tanpa banyak pergerakan tangan. Perkara terbaik ialah ia senyap supaya anda dan orang sekeliling anda tidak akan mengganggu apabila bekerja pada waktu yang lama. Ia mempunyai ciri unik untuk panggilan video; anda boleh menghentikan panggilan video dengan dua butang hadir di sebelah kiri Logitech MX untuk Mac.

  • Logitech MX Master 3 untuk Tetikus Wayarles Lanjutan Mac

Jika anda sedang mencari tetikus wayarles lanjutan, maka Logitech MX master 3 ialah pilihan terbaik untuk anda. Ia dibina khas untuk Mac dan ios. Anda boleh memasangkannya dengan mudah dengan tiga peranti pada satu masa. Ia dikodkan dengan kelajuan elektromagnet yang sangat pantas yang boleh menatal 1000 baris dalam satu saat. Pengilang telah memberi perhatian khusus kepada pembungkusan; ia mempunyai kurang penggunaan plastik dan bahan yang lebih mesra alam.

Apa lagi yang ditawarkan oleh Mesin?

Machines menawarkan pelbagai jenis peranti elektronik dan digital. Mari kita lihat beberapa produknya.

Papan kekunci wayarles telah menggantikan papan kekunci tradisional. Papan kekunci Logitech MX Mac direka dengan sempurna untuk kerja yang selesa. Kekunci dibuat sedemikian rupa sehingga hanya dengan sentuhan hujung jari anda, ia beroperasi. Ia mempunyai ciri kunci lampu belakang yang menyesuaikan dengan kilat bilik. Dan ia dimatikan apabila penderia tidak merasakan sebarang jari pada papan kekunci, menjimatkan kebanyakan kuasa.

  • Apple T.V. 4k

Mesin mempunyai produk Apple yang hebat ini untuk mengawal carian anda dengan ciri sentuhan. Anda boleh menavigasi apa sahaja yang ada pada Apple T.V. Apple Tv baharu mempunyai fungsi dinamik seperti muzik Apple- teroka artis dan album kegemaran anda. Anda boleh meneroka permainan baharu dengan Apple Arcade. Selain itu, anda boleh bertukar kepada Apple fitness + untuk beberapa senaman. Pakej ini disertakan dengan alat kawalan jauh tv Apple, Apple T.V., Kord Kuasa dan kabel USB.

Mesin dan Atom

Selepas mendapat lesennya pada tahun 2007, Machines telah meningkatkan perkhidmatan pelanggannya. Ia telah memperkenalkan produk seperti Apple T.V., MX, tetikus tanpa wayar, papan kekunci wayarles, telefon, fon telinga wayarles, dsb. Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 peniaga rakan kongsi dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan pengguna pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas 3 pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas Q.R dalam kedai peruncit rakan kongsi. kod atau pembayaran tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan mengurus kewangan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai (Muat turun apl).

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.