Novelship: 100% tulen Yeezys di Malaysia

by jiatongma

Jun 24 2022

Jenama cerdik, Novelship, membawakan kepada anda koleksi pakaian jalanan, kasut dan koleksi daripada jenama berprestij dari seluruh dunia. Pilihlah daripada Yeezys edisi terhad yang menakjubkan, produk Supreme, kasut, Bearbrick, Bape dan Air Jordans.

Anda boleh yakin bahawa mana-mana produk yang anda beli adalah benar-benar tulen. Malah, ini adalah salah satu matlamat jenama Novelship. Dengan matlamat untuk menjadi pasaran dalam talian terbesar di Asia, jenama ini pantas menjadi kedai utama untuk Yeezys terbaik di Malaysia.

Barisan produk di Novelship

Kedai ini mempunyai koleksi besar produk yang sangat halus dan bergaya. Dalam artikel ini, kami telah mengumpulkan senarai beberapa terlaris di Novelship. Layari laman web untuk maklumat lanjut.

Adidas Yeezys

Jenama Adidas – kedai terkenal dunia yang digemari ramai untuk beberapa kasut yang paling berkuasa – turut mengeluarkan barisan Yeezynya. Mari lihat beberapa daripada mereka sekarang!

Adidas Yeezy Boost 350 V2′ Beluga Reflektif’

Direka oleh salah seorang penyanyi yang paling popular dan sangat dihormati, Kanye West, kasut ini adalah alternatif yang menyeronokkan dan bergaya untuk kasut hambar biasa anda. Dengan bahagian atas Primeknit dan tapak tengah Boost, Yeezy Boost 350 V2 hadir dalam warna kelabu yang menarik. Tersedia dalam pelbagai kombinasi seperti Solar Red, Beluga Reflective, dan steeple grey, anda boleh membeli kegemaran anda dari kedai hari ini!

Adidas Yeezy Slides’ Pure’

Mencari slaid yang selesa untuk malam yang santai? Slaid ini adalah untuk anda! Inilah yang dipakai oleh selebriti hari ini. Digelar ‘Tulen,’ Yeezys ini menyerlahkan kesederhanaan tulen produk yang cantik dan cekap. Item klasik dan mudah yang memancarkan kemewahan dan kecanggihan tanpa keterlaluan.

Adidas Yeezy boost ‘700 Enflame Amber’

Yeezy 700 benar-benar mencuri! Dikeluarkan hanya tahun lepas, kasut ini sangat selesa dan sangat berkuasa. Anda boleh yakin mereka tidak akan haus terlalu cepat. Anda boleh menggunakannya dengan mudah setiap hari, untuk perjumpaan santai rakan atau mesyuarat di tempat kerja; kasut dalam tan ini adalah penukar permainan apabila ia datang kepada kasut yang paling dicari di pasaran. Padankan ini dengan pakaian yang sejuk, dan penampilan keseluruhan anda akan ditingkatkan serta-merta.

Adidas Yeezy 500 High ‘Mist Stone’

Bahagian atas suede dan tapak tengah Adiprene adalah ciri baharu kasut ini. Yeezy 500 adalah ultralembut, sangat selesa dipakai dan bernafas. Direka dan direka oleh mereka yang tahu apa itu fesyen, kasut vogue ini tidak lama lagi akan menjadi teman yang paling anda sayangi. Tiada apa-apa yang mengatasi warna kelabu halus, dan Yeezy 500 kelihatan menakjubkan dalam warna kelabu.

Adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Oreo’

Dengan nama jolokan ‘Oreo,’ menyalurkan populariti jenama kuki terkenal, kasut ini mesti dimiliki! Bahagian luar kelihatan seperti krim biskut yang diapit di antara dua biskut dalam warna putih dan hitam khas. Bahagian atas Primeknit dan tapak tengah Boost memberikan kasut ini tenaga elektrik tambahan.

Yeezy Boost 350 V2′ Mono clay.’

Warna tanah liat oren yang unik menjadikan Yeezy 350 ini terkenal. Padankan ini dengan pakaian putih dari kepala ke kaki atau jaket berlabuci hitam; ia akan menyerlah dan membezakan anda daripada orang ramai tidak kira apa yang anda pakai.

Hati-hati dengan sumpahan Yeezy palsu.

Anda membacanya dengan betul. Hari ini Yeezys sangat popular sehingga banyak jenama telah muncul, mencipta tiruan dan versi murah untuk wang tambahan. Jika anda mahu kualiti kasut anda sempurna, anda akan belajar cara mengesan kasut palsu ini dari jarak satu batu. Berikut adalah beberapa petua!

Logo

Perkara pertama yang anda lihat pada mana-mana produk ialah logo jenama. Pastikan anda meneliti logo pada Adidas Yeezy anda. Syarikat yang membuat yang palsu selalunya tidak akan melabur dalam kualiti logo, jadi ia akan kelihatan reka bentuk yang buruk, salah letak, terlalu besar, atau salah ejaan.

Semak tab tumit

Pastikan anda menyemak corak rajutan ketuk tumit Yeezys anda sebelum anda membelinya. Yeezys palsu biasanya mempunyai corak rajutan longgar yang tidak sesuai dengan bahagian lain kasut. Selain itu, ia juga boleh diletakkan terlalu dekat dengan lapisan kasut.

Periksa bahagian dalam

Membuat insoles berkualiti adalah proses yang mahal; oleh itu, mereka yang membuat Yeezys palsu akan cuba menjual anda dengan reka bentuk insole yang murah. Ingat, insole harus menjadi imej cermin antara satu sama lain. Jika Yeezy anda tidak mempunyai kualiti ini, ia adalah palsu!

Lapik

Periksa 3 jalur di kawasan tumit. Ia mungkin kelihatan membosankan, tetapi ia pasti bernilai usaha. Yeezy yang tulen akan mempunyai jalur tebal yang terasa tebal apabila anda menyentuhnya, manakala Yeezy palsu tidak akan mempunyai perincian ini, dan jalur akan terasa seperti diperbuat daripada bahan berkualiti rendah, seperti yang biasanya berlaku.

Periksa frasa ‘Buatan China.’

Mencari frasa ini pada Yeezy tidak bermakna ia palsu; walau bagaimanapun, lihat dengan teliti bagaimana ia dituturkan. Peniru yang menjual produk murah selalunya akan memberikan maklumat tambahan atau menjadikannya lebih banyak perkataan daripada yang sepatutnya.

Perhatikan tapak luar

Mereka yang membuat replika Yeezys telah berusaha keras untuk menyempurnakan bahagian ini; namun, jika anda mempunyai mata yang tajam, anda akan dapat melihat perbezaannya. Dalam pasangan sebenar, rangsangan tapak luar akan kelihatan kasar, bergelombang dan berkilat, manakala, dalam yang palsu, ia akan menjadi rata dan kecil. Tetingkap juga akan kelihatan lebih besar dalam replika berbanding Yeezy sebenar.

Novelship dan Atome

Pembaca, anda telah berjaya sejauh ini. Sekarang kami hanya mempunyai satu maklumat terakhir tetapi tidak sedikit pun maklumat untuk diberikan kepada anda sebelum anda pergi ke kedai Noveship. Syarikat itu kini bekerjasama dengan Atome, jenama beli-belah yang merevolusikan cara orang membeli-belah semasa kita bercakap.

Anda juga boleh menggunakan aplikasi kami di Novelship untuk mendapatkan ganjaran istimewa! Untuk pengguna pertama Atome MY: pesanan pertama diskaun sehingga RM15!

Lagi tentang Atome?

Beribu pejabat di Singapura, Atome kini telah mengembangkan perniagaannya yang menguntungkan merentasi 10 pasaran, termasuk Singapura, Indonesia, Malaysia, Hong Kong, Filipina, Taiwan, Thailand, Vietnam, Jepun dan Tanah Besar China!

Apl Atome beroperasi tanpa sebarang caj tersembunyi dan percuma untuk dimuat turun sepenuhnya. Selepas anda memilih set Yeezys baharu anda di Novelship, pilih Atome sebagai kaedah pembayaran pilihan semasa pembayaran. Apl ini membolehkan anda membahagikan jumlah amaun yang perlu dibayar kepada tiga pembayaran tanpa faedah.

Bagaimana untuk menggunakan aplikasi Atome di kedai Novelship?

Gunakan aplikasi kami apabila membeli dari kedai dalam talian Novelship di Malaysia. Apa yang anda perlu lakukan ialah mengikuti tiga langkah mudah yang disenaraikan di bawah:

  • Gunakan Atome sebagai kaedah pembayaran anda semasa pembayaran semasa membeli-belah di Novelship.
  • Buat akaun Atome baharu anda atau log masuk ke akaun Atome sedia ada anda.
  • Pilih untuk membayar dalam tiga pembayaran dalam selang 30 hari, dengan satu pertiga daripada jumlah yang perlu dibayar pada masa pembelian.

Yeezys adalah kasut kenyataan dunia moden. Beli pasangan anda sendiri di kedai Novelship di Malaysia hari ini. Berhati-hati dengan peniru di luar sana! Kami yakin dengan petua yang kami berikan kepada anda, anda akan dapat melihatnya tanpa sebarang kesulitan.

Apa tunggu lagi Beli di Novelship hari ini!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.