TNTCO Trend Fesyen Pakaian Jalanan 2022

by Starry

Jan 28 2022

Streetwear adalah salah satu trend yang paling pesat berkembang dalam industri fesyen. Ada yang menganggapnya sebagai gaya hidup daripada trend. Sebenarnya, produk pakaian jalanan sentiasa bergaya kerana ia boleh dikaitkan dan berfungsi. Apa yang menjadikan fesyen pakaian jalanan berbeza daripada model tradisional ialah hakikat bahawa yang pertama membolehkan penggunanya memacu trend. Dalam dunia digital moden, fesyen diilhamkan oleh pengaruh, selebriti dan pemuzik, dan trend pakaian jalanan ditentukan oleh berjuta-juta pengguna media sosial yang suka, berkongsi atau tweet perkara yang menarik perhatian. Berikut ialah beberapa gaya pakaian jalanan yang paling digembar-gemburkan tahun ini:

 • Tema kolej dengan pengaruh sukan– jaket universiti, jaket sweater dan polos.
 • Koleksi yang diilhamkan dari luar– kargo, windbreaker dan gilet.
 • Jaket bulu dengan estetika Gorpcore.
 • Denim, chinos dan jogger yang longgar untuk pakaian wanita.
 • Poket berbilang pada bahagian bawah longgar.
 • Jaket sweater dengan corak perbualan dan grafik tebal.
 • Pakaian sukan nilon longgar.

TNTCO Malaysia ialah jenama pakaian jalanan

TNTCO ialah jenama pakaian jalanan terkemuka di Malaysia yang menawarkan pakaian bergaya daripada kaus grafik kepada aksesori kontemporari untuk penampilan bergaya dengan mudah. Pengasas TNTCO JR Lim sentiasa mencari kemungkinan baharu apabila ia berkaitan dengan produk TNT. Bereksperimen dengan kaedah percetakan baharu, fabrik baharu dan elemen lain membolehkan TNTCO Malaysia terus mendahului pesaingnya dan mencipta pakaian yang bergaya.

TNTCO dan HUNDRED%

Hundred Percent ialah kedai gaya hidup dan kasut yang menempatkan lebih 24 jenama terkenal di bawah bumbung mereka. Jika anda sedang mencari pakaian TNTCO, kedai Hundred% adalah pilihan yang tepat. Anda boleh menemui hoodie TNTCO, sweatshirt, tee, polos, seluar peluh dan banyak lagi. Mari kita lihat dengan lebih dekat produk TNTCO adalah kedai Hundred%.

 • Tntco X Bdcf angel stone wash tee (Hitam)

Tee ini dengan kerjasama BirdyCantFly. Tee berwarna hitam stonewash memakai kolar leher krew dengan cetakan malaikat di hadapan dan sulaman di belakang.

 • Baju peluh bertudung blok melengkung (Beige)

Menampilkan kolar leher krew dengan corak blok melengkung yang menarik di hadapan dan belakang, baju peluh bulu berwarna kuning air ini sesuai untuk musim sejuk.

 • Seluar peluh tersekat melengkung (biru tengah malam)

Seluar peluh pendek bulu berwarna biru tengah malam ini mempunyai reka bentuk blok melengkung yang menarik yang boleh dipadankan dengan baju peluh bertudung blok melengkung.

 • Tee Legacy (Putih)

Tee putih bergaya yang menampilkan grafik bercetak digital depan dan belakang bunga. Tee kolar leher krew asas ini boleh dipadankan dengan seluar jeans longgar kegemaran anda untuk penampilan pakaian jalanan moden.

 • Hoodie Tegar (Lobak Merah)

Hoodie berwarna lobak merah bertenaga dengan kolar leher krew dan cetakan sedutan depan dan belakang. Jika anda sedang mencari sesuatu yang terang dan berani, ini boleh menjadi tambahan yang sempurna untuk almari pakaian anda.

 • Tee logo gelembung 02 (Hitam)

Reka bentuk grafik bercetak digital depan dan belakang yang comel dan funky pada tee hitam klasik. Tambah beberapa aksesori moden, dan anda berpakaian untuk jalan-jalan dengan bergaya.

 • Tee Bersama (Beige)

Tee berwarna kuning air yang memaparkan cetakan digital ‘Forging Togetherness’ di hadapan. Tee kolar leher krew menawarkan padanan yang selesa dan longgar yang menjadi ciri pakaian jalanan.

Hundred % ialah kedai gaya hidup yang lengkap

Ratusan% telah ditubuhkan pada 2010, dan kini beroperasi melalui empat kedai utama di seluruh Kuala Lumpur dan Johor. Syarikat itu memberi tumpuan kepada memperkasakan komuniti dan individu, mewujudkan platform di mana pengguna boleh berhubung dengan pencipta. Kedai-kedai menawarkan pelanggan mereka pelbagai jenis produk berkualiti tinggi yang luas dan menarik daripada pakaian moden hingga aksesori fesyen dan kasut. Anda boleh menemui lebih 24 jenama terkenal, termasuk TNTCO, EK, Li-Ning, Raw Emotions, Stussy, Vans, Against Lab dan banyak lagi. Ratusan% kedai menawarkan produk dalam beberapa kategori, termasuk:

 • Beg
 • stokin
 • topi
 • Barang kemas
 • Aksesori telefon
 • Peralatan rumah
 • Kasut
 • Majalah
 • Jaket & kot
 • Tee dan baju
 • Rompi dan jersi
 • Hoodie
 • baju sejuk
 • Bahagian bawah termasuk seluar dan seluar pendek

Ratus% dan Atome

Ratusan% kedai ialah salah satu daripada pedagang yang bekerjasama dengan Atome, yang bermaksud bahawa pengguna Atome boleh membeli-belah di kedai dan membayar pembelian mereka menggunakan apl tersebut. Pelan pembayaran adalah fleksibel dan mudah, di mana pengguna boleh membeli-belah daripada pedagang rakan kongsi Atome dan membuat pembayaran bulanan dan bukannya membayar jumlah penuh pembelian di muka.

Bagaimana Atome berfungsi?

Beribu pejabat di Singapura dengan lebih 10,000 rakan kongsi peniaga dan tersedia di 10 pasaran, Atome menawarkan penggunanya pilihan dan kemudahan pilihan pembayaran yang fleksibel untuk pelbagai produk dan perkhidmatan. Aplikasi ini membolehkan pembeli membahagikan pembelian mereka ke atas tiga pembayaran bulanan tanpa faedah dengan mengimbas kod QR dalam kedai peruncit rakan kongsi atau semasa membuat pembayaran di tapak web. Dengan membahagikan pembayaran mereka, pengguna Atome akan dapat mengurus belanjawan mereka dengan lebih baik sambil menjadikan produk dan perkhidmatan berkualiti lebih mudah dicapai. Untuk mula membeli-belah dengan Atome, cuma pasang apl pada telefon anda dan buat akaun. Atome mempunyai rangkaian luas lebih 10,000 peniaga yang menawarkan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi. Sebaik sahaja anda mendaftar dengan Atome, anda boleh memilih untuk membayar hanya satu pertiga daripada jumlah pembelian anda dan bukannya membayar jumlah penuh. Baki bayaran boleh diselesaikan dalam dua bulan berikutnya. Selepas anda memuat turun apl Atome pada telefon anda, anda boleh mengimbas kod QR Atome untuk pembelian dalam kedai atau anda boleh memilih Atome sebagai pilihan pembayaran anda semasa mendaftar keluar di tapak web pedagang.

Membayar TNTCO menggunakan Atome di kedai Hundred%.

 1. Apabila mendaftar keluar dari kedai, imbas kod QR Atome daripada apl anda.
 2. Bayar satu bahagian daripada jumlah bil, dan baki dua bahagian boleh dibayar dalam dua bulan berikutnya.
Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Dapatkan bergaya dengan TNTCO!

Streetwear adalah seperti gaya hidup yang unik dan peribadi, dan itulah sebabnya ia sangat popular di kalangan Gen Z. Anda juga boleh mengikuti tren fesyen dengan pilihan pakaian jalanan yang hebat oleh TNTCO. Sama ada anda sedang mencari tee sejuk atau baju sejuk yang bergaya, kedai Hundred% telah membantu anda. Beli pakaian kegemaran anda sekarang melalui Atome dan nikmati pelan pembayaran mudah mereka.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.