Kereta Sorong Bayi | Pastikan bayi anda selesa dan selamat dengan BabyDots

by Starry

Feb 09 2022

Memilih kereta sorong bayi biasanya merupakan salah satu pelaburan utama yang dibuat oleh majoriti ibu bapa untuk anak-anak mereka. Jika mereka membeli kereta sorong yang baik, ia boleh menjadikan kehidupan mereka kurang sibuk, kerana ibu bapa boleh mendapat kebebasan untuk melakukan aktiviti harian mereka dengan mudah yang mungkin sukar dilakukan apabila ditemani bayi. Walaupun terdapat beberapa peruncit kereta dorong bayi di pasaran, BabyDots memisahkan dirinya kerana pelbagai bentuk, saiz dan jenis yang sesuai untuk kanak-kanak.

BabyDots bermula sebagai kedai runcit bayi dalam talian untuk jenama yang tidak mudah didapati, dan ia terkenal dengan beberapa produk untuk bayi, termasuk tempat duduk kereta, taska, produk mandian, makanan bayi, serta beberapa kereta dorong bayi terbaik. jenama. Sama ada kereta sorong joging, kereta sorong telur atau kereta sorong Magic, semua jenis kereta sorong yang berbeza boleh didapati dengan mudah di BabyDots pada harga yang kompetitif.

Apakah jenis kereta sorong berbeza yang terdapat di BabyDots?

  • kereta sorong joging

Hari ini, anda tidak perlu mengehadkan diri anda ke treadmill kerana dengan bantuan kereta dorong bayi berjoging di Malaysia, anda boleh membawa anak anda dengan selamat. Walaupun anda mendapati rupa bumi tidak rata, kereta sorong berjoging adalah pilihan yang sesuai untuk anda apabila anda berada di luar untuk berjoging di taman atau berjalan-jalan.

  • Kereta sorong bersaiz penuh

Jika anda mempunyai rancangan untuk mempunyai lebih daripada seorang bayi, maka kereta dorong bersaiz penuh pastinya berbaloi untuk pelaburan. Kereta dorong bayi jenis ini adalah serba guna, manakala ia lebih tahan lasak serba boleh, dan mampu bertahan sehingga anak-anak anda keluar dari peringkat kanak-kanak. Kereta sorong terbaik di Malaysia ini mengandungi sejumlah besar ciri dan pilihan storan, tetapi anda perlu ingat bahawa ia mungkin menambah jumlah pukal serta harga.

  • kereta sorong berkembar

Terdapat beberapa jenama kereta dorong bayi di BabDots yang menawarkan kereta sorong berkembar yang mempunyai tempat duduk bersebelahan atau seiring. Faedah utama ibu bapa untuk memiliki kereta sorong berganda ialah jika mereka mempunyai dua bayi, mereka tidak perlu mencari kereta sorong berasingan. Walau bagaimanapun, terdapat kemungkinan dengan jenis kereta dorong ini bahawa ibu bapa mungkin terpaksa berkompromi dengan mobiliti.

  • kereta sorong tempat duduk kereta

Satu lagi pilihan hebat untuk kereta sorong bayi di Malaysia ialah kereta sorong tempat duduk kereta yang membolehkan ibu bapa membawa bayi mereka ke luar tanpa melepaskannya. Anda boleh menukar kerusi kereta bayi kepada kereta dorong kerusi kereta dengan bantuan penyesuai yang boleh dimuatkan ke dalam pangkal kereta dorong. Perlu dinyatakan bahawa kereta sorong jenis sedemikian mungkin tidak berguna untuk kanak-kanak kecil.

Apakah ciri yang perlu anda lihat sebelum membeli kereta sorong di BabyDots?

Untuk memilih stroller Malaysia terbaik daripada BabyDots, adalah penting untuk anda memikirkan gaya hidup semasa anda. Adalah lebih baik jika anda juga melihat beberapa faktor lain seperti berat, kebolehpercayaan, keselamatan dan kemudahan penggunaannya. Perlu diingat bahawa adalah lebih baik untuk berunding dengan penjual berpengalaman seperti BabyDots, daripada memilih penjual tanpa sebarang penyelidikan.

  • Di manakah kereta dorong itu akan digunakan?

Anda ingin membeli kereta sorong bayi Malaysia dengan mengingati jika anda perlu melalui laluan pejalan kaki yang sempit, beralun atau rata. Anda juga perlu mengingati lif, eskalator dan pengangkutan awam, dan faktor tersebut membantu dalam menentukan jenis dan saiz kereta dorong terbaik di Malaysia.

  • Berapa lama anda akan menggunakannya?

Walaupun anda mungkin dengan mudah mengatakan bahawa anda akan membeli kereta sorong lain apabila anak-anak semakin besar. Ini bukan sahaja akan membazirkan wang anda, tetapi ini juga tidak baik untuk alam sekitar. Oleh itu, apabila membeli di BabyDots, anda perlu memutuskan berapa lama kereta sorong akan disimpan dan sama ada anda akan berkompromi dengan berat dan saiznya atau tidak.

  • Adakah ia sesuai untuk anak anda?

Tidak dinafikan bahawa bayi yang baru lahir memerlukan sokongan tambahan untuk kepala mereka. Oleh itu, sama ada anda menggunakan kereta dorong Magic atau kereta dorong Telur, ia sepatutnya boleh berbaring hingga 170-180 darjah. Ini akan sangat membantu anda.

  • Adakah ia mempunyai semua ciri keselamatan?

Ciri-ciri ini termasuk brek, pelindung matahari, tali pinggang keselamatan, roda kukuh serta tapak yang luas untuk menghalang kereta sorong daripada terbalik. Selain itu, daripada mempunyai abah-abah tiga mata, abah-abah lima mata sentiasa menjadi pilihan terbaik untuk kereta sorong.

Gunakan Atome untuk membeli kereta dorong bayi di BabyDots, peruncit dipercayai anda

Tidak dinafikan bahawa apabila hendak membeli kereta sorong bayi untuk bayi anda, anda tidak boleh menemui peruncit yang lebih baik daripada BabyDots. Ia datang dengan kereta sorong yang dibuat khas untuk bayi yang baru lahir dan juga untuk kanak-kanak yang lebih tua. Terdapat juga kereta sorong bayi yang direka untuk membawa si kembar, dan sejumlah besar jenis kereta sorong yang berbeza seperti kereta sorong joging, kereta sorong ajaib atau kereta sorong telur daripada jenama terkemuka boleh didapati di sini.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Jika anda ingin membeli kereta dorong Malaysia terbaik untuk bayi anda, anda boleh memilih Atome, platform beli sekarang bayar kemudian. Ibu pejabat Atome berada di Singapura, dan ia telah bekerjasama dengan lebih 10,000 peniaga di 10 pasaran Asia Tenggara. Pengguna Atome mempunyai pilihan untuk membayar secara fleksibel untuk pelbagai jenis produk dan perkhidmatan.

Dengan aplikasi Atome, pembeli boleh membahagikan pembelian mereka kepada tiga pembayaran yang sama pada setiap bulan tanpa sebarang faedah melalui imbasan kod QR atau semasa mendaftar keluar dari tapak web. Melalui pembahagian pembayaran, pengguna Atome lebih mudah mengurus kewangan mereka sambil mempunyai akses kepada produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Semak peniaga mereka di https://www.atome.my/.

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.