Beg Tertinggi | Adakah mereka berbaloi?

by Starry

Feb 14 2022

Apa yang bermula sebagai kedai papan selaju kecil 20 tahun lalu kini telah berubah menjadi sebuah syarikat pakaian jalanan bernilai bilion dolar! Tidak kira harganya yang tinggi, orang ramai terobsesi dengan reka bentuk asal mereka. Supreme adalah lebih daripada jenama untuk peminatnya; Ini adalah cara untuk terus berhubung dengan fesyen dan orang ramai.

Adakah anda tertanya-tanya mengapa jenama itu begitu popular? Keluaran terhad mereka menimbulkan gembar-gembur besar di sekitar produk mereka dan membuatkan orang ramai berasa seolah-olah mereka adalah sebahagian daripada kelab eksklusif apabila membeli. Supreme menghasilkan beberapa produk, termasuk pakaian, aksesori dan papan selaju dan setiap satu daripadanya adalah sama popular di kalangan peminat.

Beg Tertinggi di Kedai Dalam Talian Novelship

Dalam artikel ini, kita akan melihat beg Supreme yang boleh didapati di kedai dalam talian Novelship.

Beg Sling Tertinggi (Olive)

Beg ini mempunyai warna zaitun dalam dan penutup zip. Logo jenama menambah nilai beg anduh ini, menjadikannya sebahagian daripada koleksi yang jarang ditemui. Beg serba boleh ini ringan dan boleh dibawa ke sekolah atau kolej untuk memberi kesan yang besar.

Beg Pinggang Tertinggi (Merah)

Beg dari koleksi SS20 ini mempunyai banyak poket yang boleh digunakan untuk menyimpan barang keperluan anda. Ia mempunyai pemegang atas kecil bersama-sama dengan tali pinggang. Warna cerah beg pinggang ini menjadikannya kenyataan gaya, manakala poket menambah kepraktisan dan kegunaannya.

Beg Bahu Tertinggi (Emas)

Satu lagi beg koleksi SS20, beg bahu kecil ini, mempunyai warna emas yang menyerlah. Walaupun saiznya kecil, ia mempunyai banyak poket yang menjadikannya praktikal dan berfungsi. Pemegang panjang boleh laras dan boleh digunakan mengikut pilihan anda.

Beg Pinggang Lari Tertinggi (Merah)

Dikeluarkan pada 2019, beg pinggang larian yang ringan ini sesuai untuk pelari dan atlet. Anda boleh memasukkan barang-barang penting anda dalam poket berzip tunggal dan tidak pernah kehilangan apa-apa apabila berada di trek larian.

Beg Pinggang Agung (Dark Teal)

Beg ini adalah dari koleksi musim luruh/musim sejuk 2019. Menampilkan rona teal yang kaya dengan warna kontras yang terang, beg ini mewakili pakaian jalanan yang bergaya dengan sempurna.

Beg Pinggang Agung (Ungu)

Beg pinggang Supreme ini adalah dari koleksi musim luruh/musim sejuk 2018. Kami menyukai reka bentuk dan warna aksesori fesyen ini.

Kedai Dalam Talian Novelship

Kedai dalam talian Novelship ialah salah satu pasaran yang paling pesat berkembang di Asia yang menawarkan 100% kasut, pakaian dan koleksi asli daripada jenama popular seperti Adidas, Air Jordan, Nike, Fear of God, Bearbrick, Yeezy, Supreme dan banyak lagi!

Mencari produk berjenama tulen dan asli boleh mencabar. Kedai Novelship bertujuan untuk merapatkan jurang ini dan memudahkan pelanggan mengelakkan salinan murah. Mereka percaya bahawa setiap orang harus mempunyai peluang yang adil untuk membeli dan menjual produk asli 100%.

Oleh itu, Novelship ialah platform yang hebat di mana anda boleh membeli dan menjual produk berjenama tulen tanpa perlu risau tentang keasliannya. Setiap produk yang didagangkan di platform ini diteliti, disahkan dan disahkan dengan teliti sebelum transaksi.

Memandangkan Novelship ialah kedai dalam talian tempatan, tumpuan utamanya ialah menangani keperluan pengguna Asia. Dengan kedai Novelship, anda tidak perlu risau tentang kelewatan yang panjang dalam penghantaran atau pesanan yang hilang. Semua proses direka bentuk dengan mengambil kira logistik tempatan, jadi anda tidak perlu melalui kerumitan rentas sempadan lagi.

Novelship ialah salah satu daripada Pedagang yang bekerjasama dengan Atome

Novelship ialah antara pedagang yang bekerjasama dengan Atome, jadi anda boleh membeli apa sahaja yang anda inginkan dari kedai dalam talian mereka tanpa perlu risau tentang membayar jumlah yang besar bersama-sama. Anda boleh membahagikan jumlah bil anda di kedai Novelship dan membayar dalam masa tiga bulan.

Mari lihat lebih dekat apakah itu Atome dan cara perkhidmatan mereka boleh memudahkan anda membeli-belah.

Apa itu Atome?

Atome ialah apl pembayaran (Dapatkan apl) di mana pengguna Android dan iOS boleh mengalami cara membeli-belah yang serba baharu. Atome disebut sebagai “A-to-Me,” dan merupakan jenama belian sekarang bayar kemudian yang terkemuka di Asia. Pengguna boleh menyediakan akaun dalam masa beberapa saat dan menikmati faedah pembayaran bulanan.

Atome mempunyai lebih 10,000 peniaga rakan kongsi sebagai sebahagian daripada rangkaiannya yang luas. Ia membenarkan anda mengakses kedua-dua peruncit dalam talian dan luar talian yang membawa pelbagai produk, termasuk fesyen, gaya hidup, kecantikan, kecergasan dan perkakas rumah. Dengan ibu pejabatnya di Singapura, Atome tersebar di sembilan pasaran di Asia Tenggara dan Greater China.

Scan QR code to download the Atome app
Imbas QR untuk memuat turun apl Atome

Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang peniaga rakan kongsi mereka di sini: https://www.atome.my/

Atom dibina berdasarkan tiga prinsip teras: Aspirasi, akses dan nasihat. Perkhidmatan ini bertujuan untuk menyediakan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada penggunanya pada titik harga yang berpatutan. Dengan Atome, beli Sekarang Bayar Kemudian anda boleh membeli-belah di mana-mana kedai pedagang rakan kongsi dan membuat tiga pembayaran bulanan dan bukannya satu.

Anda boleh membayar satu pertiga daripada jumlah bil anda terlebih dahulu, dan baki dua pembayaran ditangguhkan ke bulan-bulan berikutnya. Apa yang lebih baik ialah perkhidmatan ini tidak mempunyai sebarang bayaran perkhidmatan tambahan atau caj faedah.

Cara membayar pembelian di Novelship Store menggunakan Atome

  1. Pilih Atome sebagai kaedah pembayaran anda apabila anda mendaftar keluar dari kedai dalam talian.
  2. Tambahkan bukti kelayakan pengguna anda dan teruskan ke pembayaran. Jika anda baru, anda akan digesa untuk membuat akaun Atome yang hanya mengambil masa beberapa saat.
  3. Bayar bahagian pertama daripada jumlah keseluruhan dan tangguhkan bakinya pada bulan-bulan berikutnya.

Kesimpulan

Supreme lebih daripada sekadar jenama pakaian jalanan; ia adalah gaya hidup orang ramai ‘ia’. Apabila anda membeli sesuatu daripada jenama ini, anda memiliki sesuatu yang jarang dan unik kerana semua koleksi mereka adalah terhad. Rebut peluang ini untuk menjadi sebahagian daripada ‘kelab eksklusif’ dan buat kenyataan bergaya dengan beg Supreme.

Anda boleh membeli beg Supreme dari kedai dalam talian Novelship dan menggunakan pelan pembayaran bulanan Atome yang mudah untuk pembelian anda. Kini, anda sentiasa boleh kekal di hadapan dalam permainan fesyen dengan Atome!

Main keywords of the article:

First Order up to RM15 off
Copyright 2023 Atome. All rights reserved.